Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De Energiebespaarlening

Veel mensen hebben niet direct de mogelijkheid om een warmtepomp te kopen of zonnepanelen. Of hun woning grondig te kunnen isoleren. Om woningeigenaren toch de stap te laten zetten naar verduurzaming richting aardgasvrij, is er de Energiebespaarlening. Je kunt maximaal €25.000,- lenen met een rente van 1,9% (looptijd 10 jaar).

Wat zijn de mogelijkheden?

Om gebruik te kunnen maken van de Energiebespaarlening, moet je eigenaar zijn van een bestaande woning. Je kunt maximaal €25.000 euro lenen (of als je kies voor een Zeer Energiezuinig Pakket +/Nul op de Meter maximaal € 65.000,-). De werkzaamheden moeten uitgevoerd worden door een aannemer of installateur en je mag maximaal 75% van de lening gebruiken voor zonnepanelen. De overige 25% van de lening moet je dus gebruiken voor een andere maatregel. Kijk voor alle mogelijke maatregelen op deze lijst.

Vind je dit interessant?

Neem dan eens een kijkje op de site van het Nationaal Warmtefonds. Daarop staan de voorwaarden duidelijk beschreven. Je kunt ook onze wooncoaches vragen om advies. Ze hebben hier veel ervaring mee en kunnen je ook precies adviseren over jouw woning.