Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

17 december: bewonersavond gemeente Wierden aardgasvrij

Bericht delen
Deel dit item via facebook Deel dit item via LinkedIn Deel dit item via Twitter

Op 17 december a.s. organiseert de gemeente Wierden een digitale bewonersavond. Inwoners worden geïnformeerd en kunnen al hun vragen stellen over de toekomst van duurzame warmte. Want in 2050 gebruiken we geen aardgas meer om onze woningen te verwarmen. Dat betekent dat er veel te doen staat. Daarom is het belangrijk dat inwoners weten wat de komende jaren op hun af komt. En de gemeente wil graag inbreng hebben van inwoners om haar warmteplan te maken om samen de stap te maken naar aardgasvrij.

Vragen stellen in de uitzending

Inwoners zijn ‘welkom’ op de digitale bewonersavond op 17 december 2020 om 20.00 uur. Via https://tinyurl.com/wierdenaardgasvrij kun je de live-uitzending ‘bijwonen’. Ondanks de beperkingen door de coronacrisis willen we op deze manier met inwoners in gesprek gaan. Aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig. Via duurzaam@wierden.nl kunnen vragen, zorgen of ideeën over de toekomst van duurzame warmte nu al ingestuurd worden. Tijdens de uitzending worden de binnengekomen vragen zoveel mogelijk live beantwoord.

Wat is uw waardering van dit nieuwsbericht?

Zeer slecht Zeer goed

Reageren?