Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

30 november: terugkoppeling bijeenkomsten Duurzaamheidsroute A35

Bericht delen
Deel dit item via facebook Deel dit item via LinkedIn Deel dit item via Twitter

In september dit jaar hebben we een inloopbijeenkomst in Wierden georganiseerd om wensen, suggesties en ideeën op te halen voor het pilotproject Duurzaamheidsroute A35. Veel betrokken inwoners van onze gemeente hebben meegedacht over geschikte locaties, ontwerpen en randvoorwaarden voor de opwek van duurzame zonne-energie langs de Rijkswegen. En ook bij de andere gemeenten Hellendoorn, Borne, Almelo, Hengelo en Enschede is volop meegedacht via online bijeenkomsten en enquêtes. Alle opgehaalde informatie is verwerkt in een schetsontwerp voor de Duurzaamheidsroute A35.

We praten je bij op dinsdag 30 november
Op dinsdagavond 30 november van 19:00 tot 21:00 laat we je zien hoe we alle input, die iedereen samen heeft gegeven, hebben verwerkt in een schetsontwerp. We gaan graag met alle betrokken inwoners en ondernemers in gesprek over dit schetsontwerp. Hiervoor organiseren we een online bijeenkomst waar wij je graag voor uitnodigen. Wil je hierbij zijn? Meld je dan hier aan voor de digitale bijeenkomst.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de Duurzaamheidsroute? Kijk dan op de website!

Wat is uw waardering van dit nieuwsbericht?

Zeer slecht Zeer goed

Reageren?