Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

30% subsidie op isoleren van woningen

Bericht delen
Deel dit item via facebook Deel dit item via LinkedIn Deel dit item via Twitter

Om particuliere woningeigenaren in deze onzekere tijden tegemoet te komen heeft de overheid besloten de subsidie op isolatiemaatregelen te verhogen. Het isoleren van een huis is niet alleen goed voor het klimaat, maar besparen de bewoners hiermee ook nog eens geld. Door de tijdelijke hogere subsidie is dit een goed moment om deze stap te zetten.

Nieuwe bespaarlening

Met de nieuwe bespaarlening van het Nationaal Energiebespaarfonds kun je tegen aantrekkelijke voorwaarden een lening afsluiten voor het verduurzamen van je woning. Je kunt minimaal 2.500 en maximaal 65.000 euro lenen. De rentepercentages variëren van 1,6% tot 2,1%, afhankelijk van de hoogte van de lening.

Eén van de belangrijkste voorwaarden is dat mensen maximaal 75% van de lening gebruiken voor de financiering van zonnepanelen. Daarnaast moet de aanvrager eigenaar en bewoner zijn van de bestaande woning. Tot slot mag de aanvragen niet ouder zijn dan 75 jaar. De looptijd van de lening is afhankelijk van het bedrag wordt geleend. Dit varieert van zeven tot twintig jaar. Het is dus niet nodig om eigen geld te investeren. Op de website www.energiebespaarlening.nl is meer informatie te vinden.

Contact

Belangstellenden die meer willen weten over de verschillende regelingen kunnen ook contact opnemen met het Energieloket van Stichting Duurzame Energie Wierden-Enter via 0546 – 72 31 17.

Wat is uw waardering van dit nieuwsbericht?

Zeer slecht Zeer goed

Reageren?