Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

45 pakketjes voor de boodschappenmand van Bowie

Bericht delen
Deel dit item via facebook Deel dit item via LinkedIn Deel dit item via Twitter

Alle mensen die een boodschappenmand van Bowie krijgen vinden volgende week ook een LED-lamp die ze kunnen gebruiken in plaats van een gloeilamp van 40 Watt. Als je deze éne lamp iedere dag 3 uur gebruikt in plaats van de oude gloeilamp bespaar je per jaar ruim € 8 op de stroomrekening.

Je kunt nog meer lampen kopen die de stichting Duurzaam Wierden Enter dan betaalt. Er geldt een eigen bijdrage van 20%, dus je betaalt € 2 zelf als je voor een tientje LED-lampen koopt. Met een maximum van € 50 per huishouden. Er zijn heel veel soorten LED-lampen: wit licht voor de leeslamp, zacht licht voor de schemerlamp, LED-TL-vervanger voor de schuur of de bijkeuken, spotjes, te veel om op noemen. Ga maar eens bij Engberts & Olthuis, de Action, Van Buren, Blokker of een andere winkel kijken. Je kunt ook contact opnemen met de (gratis) wooncoach van het Energieloket om u te laten helpen kiezen (telefoon 0546 723117 of per e-mail duurzaamwierdenenter@gmail.com). Deze actie geldt voor iedereen in de gemeente Wierden.

Extra voor BOWIE

Voor degenen die de boodschappenmand van de Bowie krijgen geldt een extra aanbod: zij betalen geen eigen bijdrage. Als je het bedrag niet kunt voorschieten neem dan even contact op met de energiecoach, dan zorgen we voor een oplossing.

De lampen worden betaald uit subsidie van de overheid en de opbrengst van het Wierdense zonnepark De Groene Weuste. Zo komt het geld van de stroomopbrengst van de zonnepanelen terecht bij de hele bevolking en wordt het gebruikt voor energiebesparende maatregelen.

Deze actie geldt ook voor andere energiebesparende spullen zoals tochtstrips, radiatorfolie, watersparende douchekop of brievenbusborstel. Meer informatie op de website van de stichting of bij het Energieloket.

Wat is uw waardering van dit nieuwsbericht?

Zeer slecht Zeer goed

Reageren?