Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Crowdfunding voor kinderen wordt verruimd

Bericht delen
Deel dit item via facebook Deel dit item via LinkedIn Deel dit item via Twitter

Nu de uitbreiding van zonnepark De Groene Weuste gereed is wordt de crowdfunding opgestart. Het idee van de Stichting Duurzame Energie Wierden Enter (SDEWE) was om een speciaal product voor jongeren van 8 tot 18 jaar aan te bieden. Naar aanleiding van enkele reacties willen ze deze leeftijdsgrenzen loslaten, zodat meer kinderen kunnen meedoen.

Dit betekent dat je voor elk kind tot de leeftijd van 18 jaar een participatie kunt kopen. Je verstrekt dan een lening aan de stichting met een vaste looptijd. Hierbij kun je kiezen voor een looptijd van 5 jaar met een rentevergoeding van 3% of een looptijd van 10 jaar met een rente van 3,5%. Voorwaarde is dat je een rekening opent voor je kind. De minimale inleg is 250 euro; De maximale inleg is 5.000 euro. Wanneer het doelbedrag is bereikt wordt de inschrijving gesloten.

Mocht het doelbedrag niet wordt gehaald, dan wordt de crowdfunding in een tweede ronde opengesteld voor volwassenen.
Omdat SDEWE de crowdfunding zelf willen uitvoeren, moet hiervoor het nodige geregeld worden. Ze verwachten dat ze medio juni kunnen starten met de inschrijvingen. Voor die tijd zal SDEWE bekendmaken hoe je mee kunt doen.

Wat is uw waardering van dit nieuwsbericht?

Zeer slecht Zeer goed

Reageren?