Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De Warmtevisie: hoe wordt gemeente Wierden aardgasvrij?

Bericht delen
Deel dit item via facebook Deel dit item via LinkedIn Deel dit item via Twitter

De Warmtevisie voor de gemeente Wierden is klaar. Hiermee wordt een route geschetst voor de wijken in de gemeente, zodat iedereen een eerste doorkijk heeft voor wanneer zijn of haar wijk aan de beurt is om aardgasvrij/ aardgasvrij-ready te worden. Daarnaast wordt beschreven welke stappen we hiervoor kunnen zetten vóór 2030. Naast de technische mogelijkheden, wordt ook gekeken naar de maatschappelijke kosten en de eindgebruikerskosten. Pas in de later (per wijk) op te stellen Wijkuitvoeringsplannen (WUP) wordt de definitieve keuze gemaakt. Individuele oplossingen zoals een warmtepomp, wel of niet in combinatie met duurzaam gas lijken voor het merendeel van de woningen het meest kansrijke alternatief. Een goed geïsoleerde woning is daarbij voor iedereen de eerste, meest logische en belangrijke stap.

Informatie en meedoen

Op Wierdengaatvoorduurzaam.nl/warmtevisie kan iedereen de Warmtevisie downloaden. Op deze zelfde pagina is ook een samenvatting beschikbaar. Inwoners die mee willen doen met de volgende stap, de Wijkuitvoeringsplannen, kunnen zich melden via wierdengaatvoorduurzaam.nl of via duurzaam@wierden.nl.

De Warmtevisie van Wierden

In de Warmtevisie van Wierden geven we een richting hoe we overgaan naar Duurzame warmte.

Wat is uw waardering van dit nieuwsbericht?

Zeer slecht Zeer goed

Reageren?