Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Digitale en fysieke bijeenkomsten Zonnepark Wierdensche Aa

Bericht delen
Deel dit item via facebook Deel dit item via LinkedIn Deel dit item via Twitter

De Stichting Duurzaam Wierden Enter organiseert een fysieke en digitale inloopbijeenkomst over zonnepark Wierdensche Aa, op donderdag 29 april tussen 14.00 en 20.00 uur. De fysieke inloopbijeenkomst wordt georganiseerd bij het Energieloket aan de Gildeweg 8a in Wierden. Dit gaat op afspraak. Daarnaast organiseert SDEWE ook een digitale inloop (Microsoft Teams), waarbij ze je op een digitale manier willen laten zien hoe zij het idee voor het zonnepark hebben uitgewerkt. Ook tijdens deze digitale ontmoeting willen ze je in de gelegenheid stellen om persoonlijk in gesprek te gaan en eventueel vragen te stellen. Voor beide bijeenkomsten kun je je via de website www.zonneparkwierdenscheaa.nl of via het telefoonnummer 06 – 54341621 aanmelden. Vervolgens ontvang je van een bevestiging, met informatie over de afspraak. Via duurzaamwierdenenter.nl vindt je meer informatie.

Wil je je aanmelden voor o.a. participatie of de nieuwsbrief van SDEWE, dan kun je je aanmelden via het contactformulier.

Wat is uw waardering van dit nieuwsbericht?

Zeer slecht Zeer goed

Reageren?