Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Energiecoach / energieadviseur gezocht!

Bericht delen
Deel dit item via facebook Deel dit item via LinkedIn Deel dit item via Twitter

Stichting Duurzame Energie Wierden-Enter zoekt nieuwe vrijwilligers die zich willen inzetten als Energiecoach of Energieadviseur. Met de stijgende energieprijzen krijgen ze steeds meer vragen over isolatie, warmtepompen en de energierekening. Ze willen inwoners actief benaderen om hierbij behulpzaam te zijn. Zo heeft het Energieloket wekelijks spreekuur (elke woensdag van 16.00 tot 18.00 uur), maken ze gratis warmtescans en bezoeken we mensen thuis voor een advies op maat.

Uitbreiding: vrijwilligers
Vind je het leuk om bij mensen thuis te komen en hen te helpen met bespaartips en het verlagen van de energiekosten? Dan ben jij misschien onze nieuwe Energiecoach. Sommige huiseigenaren willen investeren in zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp. Om hen te kunnen adviseren is meer kennis vereist. Hiervoor zoeken we een Energieadviseur die advies op maat kan geven.

Wie ben je?
Een plezierige collega met hart voor de duurzame opgave waar we voor staan. Goede sociale vaardigheden zijn belangrijk. Technische kennis is een pré, maar niet noodzakelijk. De bestaande vrijwilligers dragen hun kennis over en je leert samen met hen in de praktijk.

Het Energieloket bied je:

  • Een enthousiaste club mensen en de voldoening om iets te kunnen betekenen voor een ander.
  • Een interne cursus en begeleiding in de praktijk.
  • Onkosten en uren kunnen worden vergoed.

Als je belangstelling hebt, kun je een mail sturen met motivatie, ervaring en beschikbaarheid naar duurzaamwierdenenter@gmail.com of bellen met Wil Jacobs tel 06-57528227.

Wat is uw waardering van dit nieuwsbericht?

Zeer slecht Zeer goed

Reageren?