Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Fotowedstrijd Het Wierdens duurzaamste plaatje

Bericht delen
Deel dit item via facebook Deel dit item via LinkedIn Deel dit item via Twitter

De Stichting Duurzaam Wierden Enter organiseert een fotowedstrijd voor jongeren van 8 tot 18 jaar. Vind je het leuk om te fotograferen en woon je in de gemeente Wierden? Dan is dit je kans om weer naar buiten te gaan en een mooie prijs te winnen! Ter gelegenheid van de uitbreiding van zonnepark De Groene Weuste stelt SDEWE deelname van 1 zonnepaneel ter waarde van €250,- beschikbaar. Ook wordt je foto afgedrukt op canvas en krijgt hij een mooi plekje in het gemeentehuis van Wierden. Er wordt ook nog een tweede en derde prijs uitgeloofd; die winnaars krijgen hun foto afgedrukt op canvas.

Hoe doe je mee?

Maak een foto over een duurzaam onderwerp, zoals energie, warmte, natuur, afval of bijvoorbeeld water. Je mag drie foto's insturen. En natuurlijk moet de foto in de gemeente Wierden zijn gemaakt. Je kunt de foto tot 1 mei 2021 insturen naar duurzaamwierdenenter@gmail.com. Een jury zal bepalen wie de prijswinnaars zijn. De jury bestaat uit de redacteuren van de Driehoek en de Wiezer en de Secretaris van onze stichting.

Wat is uw waardering van dit nieuwsbericht?

Zeer slecht Zeer goed

Reageren?