Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Jolanda Langenhof wint gratis stroom

Bericht delen
Deel dit item via facebook Deel dit item via LinkedIn Deel dit item via Twitter

Jolanda Langenhof is de winnares van de actie ‘Win €400,- gratis stroom’. Deze actie werd eind 2020 gehouden ter gelegenheid van de lancering van wierdengaatvoorduurzaam.nl. Jolanda Langenhof stuurde een goed idee voor energiebesparing in: zorg voor een inleveractie voor oude gloeilampen. ‘Iedereen heeft vast nog een doosje oude lampen liggen: als we die nu gratis om kunnen ruilen voor ledlampen of spaarlampen, dan kunnen we een grote stap maken’, aldus de winnares.

Besparen kan altijd

Vrijdagmiddag reikte wethouder Richard Kortenhoeven de waardecheque uit aan de winnares. Bij zonnepark De Groene Weuste in Wierden kreeg ze bovendien nog meer bespaartips van de wooncoach van het Energieloket in Wierden. ‘Ik kan mijn woning zelf niet verduurzamen, omdat we gehuurd wonen, maar besparen op de energierekening en -verbruik kan ik wel. Fantastisch dat ik nu €400,- korting krijg op mijn energierekening, dat scheelt behoorlijk in de portemonnee’. Mevrouw Langenhof stapt ook over naar de leverancier die de stroom van zonnepark De Groene Weuste levert. ‘We gaan het idee van mevrouw Langenhof in de praktijk brengen, want als iedereen energie gaat besparen, hoeven we ook minder op te wekken, aldus wethouder Kortenhoeven.

Wat is uw waardering van dit nieuwsbericht?

Zeer slecht Zeer goed

Reageren?