Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Kom in actie! Iedereen een boom

Bericht delen
Deel dit item via facebook Deel dit item via LinkedIn Deel dit item via Twitter

Ik wil helpen!

Bekijk via www.iedereeneenboom.nl wat u kunt doen. Wilt u graag helpen en weten waar dat in uw buurt kan? Dat kan, via Groen Bezig, het platform voor groene vrijwilligers in Overijssel. Of bekijk de beschikbare gronden of er een project is waar u de mouwen voor op kunt stropen. Of meld uw eigen geplante boom (of bomen), projectidee, grond of cofinanciering aan.

Bomen zijn heel belangrijk

Ze maken ons gezonder en gelukkiger. Ze maken uw buurt en onze wereld mooier. Ze zijn het thuis van vele vogels, insecten en andere kleine dieren. En bovendien zorgen ze voor schone lucht, schaduw en droge(re) voeten na een flinke regenbui. Willen we dat zo houden, dan zijn er veel extra bomen nodig. Het goede nieuws; we kunnen daar samen direct iets aan doen!

Bomenteller Overijssel

Wilt u weten wat er allemaal al gebeurt? Kijk voor een overzicht van de bomen die al geplant zijn op www.iedereeneenboom.nl. 1,1 miljoen bomen erbij in Overijssel, helpt u mee? Hoe meer groen in uw buurt, hoe beter. Heel Overijssel #inhetbos

Wat is uw waardering van dit nieuwsbericht?

Zeer slecht Zeer goed

Reageren?