Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Nieuw: informatiecentrum energiebesparing

Bericht delen
Deel dit item via facebook Deel dit item via LinkedIn Deel dit item via Twitter

Stichting Duurzame Energie Wierden-Enter breidt haar Energieloket uit. Daarom wordt de ruimte aan de Gildeweg 8 in Wierden uitgebreid met een informatiecentrum over energiebesparing en isolatie. Er is demonstratie- en documentatiemateriaal te vinden en er is elke woensdagmiddag om 16.00 uur spreekuur.

In de toekomst worden ook andere bijeenkomsten georganiseerd dan de voorlichting over energie besparen. Denk aan bijeenkomsten over handige bespaartips, isoleren, subsidies en wel of geen warmtepomp.

Afspraak voor warmtescan

Met de stijgende energieprijzen wordt het isoleren van je woning steeds belangrijker. Met een warmtescan wordt zichtbaar waar de woning de meeste energie verliest. De energiecoach van het Energieloket voert deze warmtescan gratis uit als het weer daarvoor geschikt is. Dit kan binnenkort weer als het flink koud buiten is. Je kunt je aanmelden voor het maken van een afspraak door te bellen met het Energieloket: 0546 – 723117. Natuurlijk kun je ook voor andere vragen een afspraak maken voor een huisbezoek door de energiecoach.

Presentje voor elke bezoeker

Voor elke bezoeker van het informatiecentrum staat een duurzaam presentje (tasje) klaar.

Wat is uw waardering van dit nieuwsbericht?

Zeer slecht Zeer goed

Reageren?