Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Praat mee over de locatie van elektrische laadpalen in onze gemeente

Bericht delen
Deel dit item via facebook Deel dit item via LinkedIn Deel dit item via Twitter

De gemeente Wierden investeert de komende jaren in duurzame mobiliteit. Naar verwachting zullen er in de komende vier jaar zo’n 90 elektrische laadpalen in de openbare ruimte worden geplaatst. Deze laadpalen zijn bedoeld voor inwoners die geen mogelijkheid hebben om op eigen terrein hun elektrische auto op te laden. Daarnaast komen er een aantal strategische laadpalen op publieke locaties.


Plankaart openbare elektrische laadpalen

Gemeente Wierden wil graag samen met haar inwoners goede locaties bepalen. Om deze locaties in beeld te krijgen kunnen inwoners vanaf vandaag online reageren op voorgestelde locaties. Uiteindelijk doel is om met de input van de inwoners een plankaart te maken die de komende vier jaar de basis vormt voor het plaatsen van de laadpalen, op aanvraag, in de openbare ruimte.


Vattenfall

Het plaatsen en exploiteren van openbare laadpalen binnen de provincies Overijssel en Gelderland en daarmee ook in de gemeente Wierden wordt door Vattenfall verzorgd. Het aantal locaties op de plankaart is gebaseerd op de verwachte vraag naar laadpalen, volgens landelijke prognoses. Het is niet vanzelfsprekend dat een mogelijke locatie ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Realisatie van een voorgestelde locatie wordt verder onderzocht, zodra er ook daadwerkelijk door een elektrische rijder een aanvraag hiervoor wordt ingediend.


Reageren mogelijk tot 21 maart 2022

Gemeente Wierden hoort graag de reacties van haar inwoners op de mogelijke locaties. Deze locaties bekijken en daarop reageren kan via onderstaande button. Reageren is mogelijk tot 21 maart 2022, 12.00 uur.

Wat is uw waardering van dit nieuwsbericht?

Zeer slecht Zeer goed

Reageren?