Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Tips voor energiebesparing

Bericht delen
Deel dit item via facebook Deel dit item via LinkedIn Deel dit item via Twitter

Een gemiddeld huishouden gebruikt jaarlijks bijna 3.000 kilowattuur elektriciteit. Bij een prijs van €0,22 per kWh, zorgt dat voor een jaarlijkse elektriciteitsrekening van meer dan €600,-. Door zuinig om te gaan met energie, helpt je het klimaat een handje én kun je je energierekening verlagen. Wij zetten een aantal tips voor je op een rij om op stroom te besparen.

Door de ventilatiebox te vervangen, bespaar je bijvoorbeeld tot €63,- per jaar. Het gebruik van ledlampen kan je wel €130,- per jaar opleveren en de droger de deur uit doen en een wasrek op zolder of buiten (de zon schijnt eindelijk!) bespaar je wel €80,- per jaar. Wassen op een lage temperatuur scheelt zo’n €17,- per jaar en de was wordt ook goed schoon op 40 graden. Wil je meer tips, neem dan eens contact op met een van onze enerigecoaches. En van de besparing kun je leuke dingen doen, een drankje drinken op een van de terrassen in onze gemeente bijvoorbeeld. Het kan en mag weer!

Wat is uw waardering van dit nieuwsbericht?

Zeer slecht Zeer goed

Reageren?