Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Voorlichtingsbijeenkomsten energiekosten

Bericht delen
Deel dit item via facebook Deel dit item via LinkedIn Deel dit item via Twitter

Door de stijgende energieprijzen moeten consumenten fors meer gaan betalen voor hun energieverbruik. Veel inwoners vragen zich af hoe het zit met hun energierekening en energiecontract. Daarom organiseert het Energieloket van Stichting Duurzame Energie Wierden-Enter de komende weken voorlichtingsbijeenkomsten in het informatiecentrum aan de Gildenweg 8. De voorlichtingsbijeenkomsten zijn met ingang van november elke woensdagmiddag om 16.00 uur. U hoeft zich hier niet voor aan te melden.

Er wordt uitleg gegeven over de energienota en het contracteren van een energieleverancier. Ook wordt uitgelegd hoe u klant kunt worden van Energie vanOns, waarbij inwoners van Wierden een korting krijgen van 250 euro van de stichting. De stichting wil inwoners zo laten meeprofiteren van de opbrengst van het zonnepark.

De bijeenkomsten vallen samen met het wekelijks spreekuur van het Energieloket. U kunt dus ook met alle andere energievragen terecht. Wil je contact opnemen met het Energieloket, dan kan dat door een mail te sturen naar duurzaamwierdenenter@gmail.com of door te bellen naar 0546 – 723117.

Wat is uw waardering van dit nieuwsbericht?

Zeer slecht Zeer goed

Reageren?