Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Terug naar overzicht

Hebben we als inwoner nog inspraak op de hoeveelheid en locaties van zonnevelden?

Ja, die inspraak is er zeker. Elke initiatiefnemer van een zonnepark moet in gesprek met haar omgeving en zorgen voor draagvlak. Daarnaast moeten inwoners mee kunnen doen en mee kunne praten. Dit is vastgelegd in het Afwegingskader.