Hoe kan ik energie besparen?

Dat kan door je huis (beter) te isoleren, energie op te wekken en energiezuinige apparaten aan te schaffen. Via het Energieloket kun je advies inwinnen hoe jij het beste energie kunt besparen. De energiecoaches helpen je graag verder om te besparen. Want wat je bespaart hoeft ook niet opgewekt te worden, toch? En een leuke bijkomstigheid: we hebben aantrekkelijke geld-terug-acties voor je.