Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Terug naar overzicht

In hoeverre staat het voorstel vast?

De komende periode vindt afstemming plaats met de omgeving om de ambities te kunnen realiseren. Er zijn al diverse aanvragen voor zonneparken ingediend. De aantallen en locaties voor de zonnevelden staan nog niet vast.