Is het huidige elektriciteitsnet in Wierden klaar voor de toekomst?

Op dit moment niet. Daarom praten we ook intensief in de gemeente Wierden, maar ook binnen de RES Twente met de netbeheerders over de plannen van de gemeente. Het bod van de gemeente Wierden, wordt net als alle andere boden van andere gemeenten, doorgerekend door de netbeheerders. Op basis daarvan maken we een investeringsplan om te zien hoe ze het elektriciteitsnet de komende jaren moeten versterken. We vertrouwen erop dat Enexis, die de netbeheerder voor de gemeente Wierden is, het netwerk klaar maakt voor de toekomst. We volgen dit nauwlettend.