Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Terug naar overzicht

Waarom is energie besparen belangrijk?

Als je energie kunt besparen, verbruik je minder en hoeft er dus minder energie opgewekt te worden. Of dat nu duurzame energie is of niet: daarmee helpen we het milieu hoe dan ook. En dat is het uiteindelijke doel van alle klimaatplannen: minder CO2-uitstoot. En je bespaart geld, want hoe minder je verbruikt, hoe minder je betaalt. Altijd fijn.