Wat betekent de energietransitie voor huurders?

Je bent als huurder niet zelf verantwoordelijk voor het aardgasloos maken van je woning of gebouw. Reggewoon verzorgt een deel van de verhuur in de gemeente Wierden. Zij kunnen je verder helpen als je vragen hebt over je huurwoning. Bijvoorbeeld over het aanschaffen van zonnepanelen op je huurwoning via Reggewoon. Echter kun je zelf wel energie besparen door kleine maatregelen te nemen die zich snel terugverdienen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het plaatsen van radiatorfolie of het plakken van tochtstrips. Je kunt ook van aantrekkelijke acties gebruikmaken, zoals €50,- geld-terug op isolatiemateriaal en ledlampen of €100,- retour actie A++.