Wat betekent de energietransitie voor woningeigenaren?

Als woningeigenaar krijg je op verschillende manieren te maken met de energietransitie. Er zijn een aantal mogelijkheden die je nu hebt.

• Neem contact op met de energiecoaches van het Energieloket in Wierden. Zij geven je gratis onafhankelijk advies over hoe jij je huis kunt voorbereiden op de energietransitie.
  • Maak gebruik van de aantrekkelijke acties om energie te besparen of te isoleren. De lopende acties vind je hier
  • Doe mee aan het wijkuitvoeringsplan in jouw wijk. Wanneer je wijk aan de beurt is voor een wijkuitvoeringsplan, kun je het initiatief nemen. Jouw ideeën hoe de wijk aardgasvrij gemaakt kan worden zijn zeker welkom!