Wat kan ik zelf doen?

Je kunt ontzettend gemakkelijk zelf al iets doen. Stap één is energie besparen. Energie die we niet gebruiken, hoeven we ook niet op te wekken. Wil je weten wat je precies kunt doen? Het energieloket heeft alles voor je op een rij gezet. En je kunt hier ook terecht voor leuke acties om energiebesparen nog makkelijker te maken.
Isoleren is ook altijd goed. Want hoe beter de isolatie, hoe meer warmte (en koude) wordt bewaard.