Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Terug naar overzicht

Worden aanvragen die al voor de goedkeuring van het nieuwe afwegingskader zijn ingediend, getoetst aan dit nieuwe afwegingskader?

Aanvragen die al in het stadium van de omgevingsvergunning zitten of zaten worden op het oude kader getoetst. Nieuwere/ jongere aanvragen worden volgens het nieuwe Afwegingskader behandeld.