Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Initiatieven duurzame energie opwek

In de gemeente Wierden willen we alle elektriciteit die we in 2050 nodig hebben, duurzaam opwekken. Dat betekent dat we elektriciteit bijvoorbeeld opwekken met zonneparken. Op dit moment zijn verschillende initiatieven ingediend. Ze doorlopen een proces om uiteindelijk wel of niet gerealiseerd te worden. Op deze pagina lees je alle informatie over deze initiatieven en de status ervan.

Hieronder staan de links naar de factsheets van de verschillende initiatieven voor zonneparken in de gemeente Wierden. Op het kaartje hiernaast zie je de nummering van de verschillende initiatieven terug; op deze manier wordt de locatie aangegeven. Je kunt de factsheets gemakkelijk downloaden door op de links te klikken.

  1. Weuste Noord (deelgebied 3)
  2. Elsweide (deelgebied 9)
  3. Flierweg (deelgebied 1)
  4. Bruinehoopsweg (deelgebied 1)
  5. Enterveenweg (deelgebied 9)
  6. Boltensweg (deelgebied 9)
  7. Klumpershoekweg (deelgebied 2)
  8. Wierdensche Aa (deelgebied 2)
  9. Schoneveldsweg (deelgebied 8)

Wil je ook een initiatief indienen voor een zonnepark in de gemeente Wierden, vul dan dit aanvraagformulier voor een principeverzoek in. We nemen dan contact met je op.