Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

25.000 euro beschikbaar voor maatschappelijke instellingen!

Bericht delen
Deel dit item via facebook Deel dit item via LinkedIn Deel dit item via Twitter

De opbrengsten van zonnepark De Groene Weuste wil de stichting Duurzaam Wierden Enter zoveel mogelijk benutten voor duurzame projecten in de gemeente Wierden. Dankzij twee zonnige zomers kan een budget van 25.000 euro worden vrijgemaakt om maatschappelijke organisaties te helpen bij het realiseren van duurzame projecten. Verenigingen en instellingen met een maatschappelijke doelstelling kunnen een verzoek indienen voor een financiële bijdrage. Voorwaarde is dat het geld besteed wordt aan een duurzaam project. Het project hoeft niet persé betrekking te hebben op duurzame energie. Voor alle plannen die de wereld een beetje duurzamer maken kan een aanvraag worden ingediend. Dus ook het bevorderen van biodiversiteit, waterbeheer, recycling e.d. komt in aanmerking.

De stichting vindt het belangrijk dat ook jongeren betrokken worden bij duurzame acties. Daarom kunnen ook scholen leerlingen vragen om met ideeën te komen om de school(omgeving) duurzamer te maken.

Het bestuur beoordeelt de aanvragen en beslist hoeveel geld er beschikbaar wordt gesteld. Aanvragen kunnen t/m 31-10-2020 ingediend worden.

Opbrengsten van het zonnepark worden al enige tijd besteed voor acties waarbij inwoners een bijdrage ontvangen als ze de woning isoleren. Zie de websites https://duurzaamwierdenenter.n...

Wat is uw waardering van dit nieuwsbericht?

Zeer slecht Zeer goed

Reageren?