Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

28 januari: bewonersavond zonnevelden gemeente Wierden

Bericht delen
Deel dit item via facebook Deel dit item via LinkedIn Deel dit item via Twitter

De gemeente wil graag weten wat de vragen zijn van inwoners en wat hun zorgen of ideeën zijn over het opwekken van duurzame elektriciteit via zonnevelden en zonnepanelen op grote daken. Inwoners worden geïnformeerd en kunnen al hun vragen stellen over de toekomst van het opwekken van duurzame elektriciteit via zonnevelden. De gasten worden in de uitzending geïnterviewd door een presentator en kijkersvragen worden zoveel mogelijk beantwoord. Op deze pagina lees je meer over het programma van de avond, over hoe je je aan kunt melden en over hoe Zoom werkt.

Vragen stellen in de uitzending

Je kunt je vraag stellen, zorgen uiten of ideeën doorgeven via duurzaam@wierden.nl. Maar dit kan ook live via de chat tijdens de online bewonersavond.Tijdens de uitzending worden de binnengekomen vragen zoveel mogelijk live beantwoord. Antwoord op vragen die niet beantwoord kunnen worden in verband met de tijd, zullen later te vinden zijn bij de veelgestelde vragen op de website.

Aanmelden

Inwoners kunnen via Zoom de bewonersavond volgen. Vooraf aanmelden is nodig en kan hier. Na aanmelding ontvang je een link om het webinar te volgen.

Wat is uw waardering van dit nieuwsbericht?

Zeer slecht Zeer goed

Reageren?