Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Bekijk hier de schetsontwerpen Duurzaamheidsroute A35

Bericht delen
Deel dit item via facebook Deel dit item via LinkedIn Deel dit item via Twitter

Gisteravond hebben zo'n 125 mensen meegedaan aan de digitale terugkoppeling van het schetsontwerp voor het pilotproject Duurzaamheidsroute A35. Tijdens deze avond hebben meedenkers uit de gemeenten Hellendoorn, Wierden, Almelo, Borne, Hengelo en Enschede feedback en input gegeven op deze schetsontwerpen. We zijn heel tevreden met de feedback en input die we gisteren hebben ontvangen! Echter is de avond niet helemaal gelopen zoals we van te voren met elkaar hadden bedacht: er deed zich een technisch probleem voor.

Technische problemen

Helaas heeft, door een technische/menselijke fout, heeft niet iedereen gisteravond de presentatie kunnen bijwonen. Op het moment dat er 100 deelnemers in de meeting zaten konden er geen nieuwe mensen toegelaten worden. We hebben op dat moment zo snel als mogelijk iedereen een nieuwe link gestuurd voor de lokale gesprekken. Gelukkig hebben we zo nog een heel aantal mensen kunnen toelaten.

We hopen natuurlijk dat je de presentatie hebt kunnen volgen en je stem hebt kunnen laten horen. Mocht dat niet het geval zijn dan spijt ons dat zeer!

Presentatie en opname

Je kunt hier de presentatie die gisteren getoond is, terugkijken (pdf-bestand). Daarnaast zorgen we er voor dat een video van de presentatie mét uitleg van de ontwerpers, begin volgende week ook op de projectwebsite van Duurzaamheidsroute A35 staat. Dan heb je meteen uitleg in geluid erbij.

Jouw stem telt

We vinden het nog steeds erg belangrijk om te horen wat je vindt van de eerste schetsen van de Duurzaamheidsroute A35. Om te reageren zijn er drie mogelijkheden:

  • Je kunt je ideeën en wensen de komende week, t/m 8 december delen via het invulformulier op de projectwebsite.
  • Je kunt je ideeën en wensen de komende week, t/m 8 december delen via A35@energieoprijksgrond.nl
  • We maken een afspraak om met elkaar verder te praten over de ontwerpfilosofie en het bijbehorende eerste schetsontwerp van deze verkenningsfase. Bij veel animo organiseren we hiervoor één moment. Heb je hier interesse in, stuur ons dan een mail.

Vraag & antwoord

Uiteraard plaatsen we ook z.s.m. de vragen die gesteld zijn tijdens de bijeenkomst, met hun antwoord op de site. Deze vragen en antwoorden kun je op korte termijn hier terugvinden.

Wat is uw waardering van dit nieuwsbericht?

Zeer slecht Zeer goed

Reageren?