Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Ik vind het acceptabel dat er jaarlijks een laag water van 10 centimeter in de straat staat na een hevige regenbui

Op maandag 1 maart en donderdag 4 maart kunt u meedoen aan het online klimaatcafé van de gemeente Wierden. "Hevige regenbuien en extreme hitte komen steeds vaker voor. Om de gevolgen hiervan aan te pakken, moeten we onze omgeving aanpassen aan het veranderende klimaat. Dit kunnen wij als gemeente niet alleen. Daarom nodigen wij u uit om met ons in gesprek te gaan over welke klimaateffecten wel of niet acceptabel zijn. Wilt u graag uw steentje bijdragen aan het aanpakken van klimaateffecten? Geef u dan op via www.wierden.nl/klimaatcafe en praat mee. U ontvangt een aantal dagen voor het klimaatcafé een mail met de link naar de online bijeenkomst.
Geef nu alvast uw reactie op onderstaande stelling!

Wat is uw waardering van deze stelling?

Zeer slecht Zeer goed

Reageren?

Willie Damveld

Ik denk dat er veel meer aandacht moet komen voor de oplossingen dicht bij huis, meer groen, minder verstening, betere afvoer.

Laura LentingWillie Damveld

Beste Willie, meer aandacht voor vergroenen van eigen tuin is zeker een van onze speerpunten. We proberen inwoners te activeren om zelf in hun tuin aan de slag te gaan. We werken op dit moment aan een subsidieregeling zodat het nog aantrekkelijker wordt om meer groen en minder stenen in je tuin te hebben. Daarover lees je binnenkort meer op onze website. Groeten van Laura (gemeente Wierden)