Welke gebieden heeft de voorkeur voor zonneparken en wat zijn de beweegredenen hierachter?

De gemeente Wierden heeft haar gebied verdeeld in verschillende deelgebieden. Voorwaarde voor een duurzame ontwikkeling is, dat er een goede balans is tussen ecologische, economische, technologische en sociale belangen. Grootschalige duurzame elektriciteit moet niet alleen landschappelijk geaccepteerd zijn, maar ook maatschappelijk. Dit hebben we vastgelegd in ons afwegingskader. Je kunt het afwegingskader hier inzien.